Ugrás a tartalomra
A karácsony az egyik legjobban várt ünnep, amely összehozza az embereket.

A legjobb műfenyők, amelyeket hazavihetsz az ünnepekre

A karácsony az egyik legjobban várt ünnep, amely összehozza az embereket. Ez egy olyan időszak, amikor bővelkedik a boldogság, az egység és a szeretet. És bár izgatottak vagyunk, számos dolgot meg kell tenni. Őszintén szólva mindenáron szeretnénk elkerülni őket. Miután megvásárolta az összes ajándékot és megfőzte az összes finomságot, még mindig számos feladatot kell elvégeznie.

Ekkor jön szóba a karácsonyfa.

A tökéletes karácsonyfát megtalálni otthona számára ijesztő feladat lehet, különösen az ünnepeket gyakran kísérő hajsza során.

Hogyan válasszunk megfelelő időben műfenyőt?

Elmúltak, a fenyőtűvel borított szőnyegek és a hagyományos karácsonyfával együtt járó általános karbantartás. A műfenyők hosszú utat tettek meg. Manapság sokkal valósághűbbek, könnyebben összeszerelhetők és gyönyörűen világítanak a megfelelő számú LED-del.

Az esztétikát leszámítva, műfenyővásárlásakor a minőség legyen a legfontosabb. Karbantartsa megfelelően műfáját, és akár 20 évig is kitarthat. A fa anyaga és a kialakítás módja mindent megváltoztathat.

Íme, mire kell figyelni műkarácsonyfa vásárlásakor.

Anyag:

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt még könnyen meglehetett különböztetni egy mesterséges fát. Manapság 5 méterre lehetsz egy műfenyőtől, és nehéz lenne különbséget tenni a hamis és a valódi között.

A titok a polietilén (PE), egy hőre lágyuló műanyag, amely azonnal rugalmassá válik, ha bizonyos szintű hőhatásnak van kitéve. A mesterséges karácsonyfák gyártása során polietilént (PE) fecskendeznek egy formába, amelyet egy valódi fa tűiről mintáznak. Ez rendkívül valósághű megjelenést eredményez. Ma már találhat olyan fenyőfákat, amelyek kizárólag PVC-ből vagy PE-ből készülnek, és vannak olyanok is, amelyek a kettő kombinációját tartalmazzák.

Világítás:

Vannak, akik szívesebben sétálnak egy előre megvilágított műfenyő kényelmével. A LED-es világítással ellátott fenyők manapság sokkal népszerűbbek, mivel a legtöbb LED akár 90%-ot is megtakarít az energiafogyasztáson, és ez plusz.

Természetesen az előre megvilágított fenyők gyakran többe kerülnek, mint a meg nem világított fajta, a gyártás, a karbantartás és a létrehozásukhoz szükséges idő miatt. Bár úgy tűnik, vagyonokat fog költeni egy mesterséges SMART fára, ne feledje, hogy a gyengébb minőségű anyagokból készültek nem állják ki az idő próbáját. Az élő fákkal ellentétben a mesterséges karácsonyfák befektetésnek számítanak.

SMART fenyők választéka, amelyek színessé teszik az ünnepeket

A "TWINKLY WINDSOR PINE" integrált beépítésű SMART műfenyő a legnépszerűbb előre megvilágított fenyőfa, valósághű eleganciával és szépséggel, valamint élénk, mobilalkalmazással vezérelhető többszínű lámpasorokkal készült. Fényfűzér, amely könnyen kihelyezhető, bárhol, ahol csak akarja. Varázsa olyan alapvető fókuszpontot hoz létre, amely leköti bárki érdeklődését és figyelmét, aki belép a szobába.A SMART karácsonyfák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a deformációnak és a hámlásnak. Sokféle méretű és típusú világítás, amely tökéletesen illeszkedik otthona dekorációjához és teréhez.

Egy másik innovatív, előre megvilágított mesterséges karácsonyfa az Artificial Christmas Tree néven ismert, amely megváltoztatja méretét és átmérőjét „GROW & STOW”, autentikus megjelenéssel és energiatakarékos funkciókkal. Széles körben elismerték, mint az egyik legjobb mesterséges karácsonyfát, amelyet lakó- és kereskedelmi helyiségekben is ki lehet állítani. Ráadásul a mesterséges karácsonyfák nem igényelnek öntözést és napi karbantartást, így a legjobb alternatíva a valódi fák helyett. Erős LED-lámpákkal készült, amelyek elősegítik a szépséget és az eleganciát. Ezenkívül a valódi megjelenésű modellezett felsők hitelességet adnak az összképhez.

Ezenkívül ezek az előre megvilágított, LED-ekkel felszerelt karácsonyfák tökéletes másai a jól ismert fafajtáknak, beleértve a fenyőt, a fenyőt és a lucfenyőt, amelyek kecses hangulatot teremthetnek a helyiségben. Ezek a hamis fák nagyszerű karácsonyi díszek, amelyek serkentik a beltéri és kültéri terek megjelenését.

Természetes karácsonyfa vs mesterséges karácsonyfa

A nagy nap elmúltával, ha környezetbarát módon szabadulunk meg a karácsonyfától, nagyobb gondot fordíthatunk a környezetre. Amint azt sokan, akik januárban átmentünk a karácsonyfa temetőbe, tanúsíthatjuk, sok valódi fenyő végül szertartás nélkül az utak vagy járdák szélére kerül. Feltéve, hogy már eltávolította a műanyag díszítéseket, az természetesen lebomlik, igaz?

Annak ellenére, hogy teljes egészében növényi eredetűek, a valódi kivágott fákat továbbra is megfelelően újra kell hasznosítani. Egy átlagosan 2 méter magas fa, amelyet egy hulladéklerakóban hagynak lebomlani, körülbelül 16 kg CO2-t bocsát ki, ami metánt termel, amely gáz 25-ször nagyobb globális felmelegedési potenciállal rendelkezik!

Sok fát egyszerűen az út szélén hagynak, hogy a szeméttelepre vigyék. Ahelyett, hogy a járdán hagyná a karácsonyfát, egy kis tábortűz sokkal jobb módja lehet annak újrahasznosításának.

Másrészt a műfenyőket nem lehet újrahasznosítani, de ez nem jelenti azt, hogy az életüknek akkor kell véget érnie, amikor már nem akarod! Önkéntes szervezetek, egyházak, jótékonysági szervezetek is fogadhatják, ha jó állapotban vannak! A mesterséges karácsonyfákról sok mindent lehet mondani, de az biztos, hogy egy SMART fa évtizedekig kitart a családban!

Végül, ha szeretné elkerülni az idén az élő karácsonyfával járó rendetlenséget és karbantartást, nyissa meg a Karácsonyi kollekciót és válasszon a mesterséges SMART fenyők összes kínálatából! És ne feledd, az ünnepek varázsa megelevenedik az AiCuCe-nél csodálatos, limitált karácsonyi termékeinkkel! Használja ki előre az akár 60%-os kedvezményeket, és élvezze azt, ami igazán fontos: a család!

Előző cikk Mesebeli karácsony: Világítsd be otthonod ünnepi díszekkel és fényekkel!
Következő cikk 10 ok, amiért egy SMART karácsonyfa csodálatos ünnepeket ajándékoz

Szólj hozzá

Az üzeneteket a megjelenésük előtt jóvá kell hagyják

* Szükséges mezők