Ugrás a tartalomra

Szállítás

Ha a fiókjában megjelenőktől eltérő információra van szüksége, akkor az ügyfélszolgálat kollégáival kapcsolatba léphet a következő telefonszámok egyikével: 


Rendelés megváltoztatása vagy törlése
Ha meggondolta magát, és nem kíván egy terméket a rendelésből, ha rendeltektől eltérő terméket szeretne, vagy ha megrendelt termékek egyikét sem akarja, akkor a lehető leghamarabb jelentse nekünk a telefonszámok egyikén:

Szállítási módok
A futárszolgálat gyorsan szállítja a terméket.
A megrendelt termékeket a kívánt címre szállítjuk, kivéve azokat az eseteket, amikor a csomagok hossza meghaladja a 4 métert. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot a 0036307850891  telefonszámon, hogy megállapodjanak a termékek szállítási módjáról.

Ha a Vevőt / a csomagok átvételéért felelős személyt, a kézbesítés napján nem találják a megadott címen, a kézbesítési eljárást a következő napon folytatják. Ezután a csomagot visszajuttatják az eladónak. Ebben a helyzetben az eladó mentesül a termék minőségével kapcsolatos felelősség alól.


Ha hétfőtől péntekig 15:00 óráig regisztrálja megrendelését, akkor a rendelés ugyanazon a napon kerül feldolgozásra. Ha pénteken 15:00 után vagy hétvégén regisztrálja rendelését, a rendelést hétfőn dolgozzák fel.

A kezdeti kézbesítési idő a szállítási címtől függően legalább  5 és 7 nap között változhat.

A fizetett rendelések kézhezvételekor kötelező személyi igazolvány bemutatása.