Ugrás a tartalomra

Visszaküldés és garancia

GARANCIA
 

 • Az aicuce.hu webhely által forgalmazott összes termékre érvényes garanciavállalási feltételek vonatkoznak, a hatályos jogszabályokkal és a gyártók kereskedelempolitikájával összhangban. A termékek újak, eredeti csomagolásukban és minden egyes gyártó által engedélyezett forrásokból származnak.
 • A garanciát a vásárlási számla vagy a pénzügyi bizonylat alapján bizonyítják, és a garanciabizonyítvánnyal együtt értékesített termékek esetében a bizonyítékot a helyesen kitöltött garancialevéllel igazolják, amelyet adószámla és / vagy számla kíséri. A számla és / vagy adóbevallás elvesztése a garancia elvesztéséhez vezet.
 • A garanciabizonyítvánnyal ellátott termékek esetében a garancia megadásának feltételeit annak tartalma említi. A jótállási igazolás nélkül értékesített termékekre a jótállás nem adható, ha azok kezelése, ütése, nem megfelelő használata, nem megfelelő tárolása, időjárási viszonyok, tüzek vagy a meghibásodás megállapításának különleges esetei miatt sérültek. Ha a termékek sérülése nem a gyártási vagy csomagolási folyamatból származik.
 • Ha egy termék a vásárlás pillanatától számított 48 órán belül hibásodott, akkor a vásárló kérheti a termék kicserélését egy új termékre, ha a számlával és / vagy adóbevallással bizonyítja a vásárlás óta eltelt időt.
 • A termékekkel kapcsolatos bármilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 0036307850891 telefonszámon vagy a office@aicuce.hu e-mail címen. A beterjesztéstől számított 24 órán belül a Hydrosystems képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy meghatározza a probléma megoldásának módját.
 • Ha a termék javítását választja, akkor a termék javításának maximális időtartama, amely alatt cégünk vállalja a termék javításának ellenőrzését és végrehajtását, 15 munkanap, attól a pillanattól kezdve, amikor a termék megérkezik a raktárunkba. A termék garanciája azzal az időtartammal meghosszabbodik, amely alatt azt a raktárban tárolták a javítás elvégzéséhez, feltéve, hogy a vásárló a megfelelő időszakot a javítás utáni cégünk által kiadott jelentés alapján bizonyítja. Ha egy terméket nem lehet megjavítani, akkor egy újra cseréljük, de az új termékre vonatkozó jótállási idő megegyezik a kicserélt termék fennmaradt jótállási idejével.

 
VISSZAKÜLDÉS
 

 • A távolról vásárolt termékek a visszaküldhetők. Ezeket, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül az eredeti csomagolásban és ugyan abban az állapotban ahogy megérkeztek vissza lehet  juttatni, szankciók és bármiféle ok nélkül. A termékeket a vevő saját költségén küldheti vissza.
 • A megrendelt termékek értékét 14 naptári napon belül visszatérítik, a szerződés felmondásának napjától számítva. A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket. A fizikai átalakulásokkal, ütésekkel, karcolásokkal vagy más kopásjelzéssel rendelkező termékek nem küldhetőek vissza.
 • Azok a termékek, amelyek a megrendelés pillanatától kezdve nem felelnek meg a webhely specifikációinak, további költségek felszámítása nélkül visszaküldhetők, az írásbeli értesítés után, amely meghatározza a meg nem felelés természetét. Az ügyfél kérheti a termék értékének visszatérítését, vagy annak cseréjét.
 • A termékeket csak abban a csomagolásban lehet visszaküldeni, amellyel szállították, és az összes dokumentummal együtt (felhasználói kézikönyv, számla, garancia).
 • A termékek visszaküldése csak a Hydrosystems S.R.L. megállapodásával történik és a felek által meghatározott feltételek mellett. Fenntartjuk a jogot, hogy elutasíthassuk a termékek visszaküldését az alábbi helyzetekben:
 • Nem közölte a Hydrosystems S.R.L.-vel a termékek visszaküldésének szándékát időben.
 • A visszaküldött termékeknek sérült a csomagolásuk.
 • A visszaküldött termékek sérültek, hibásak vagy kopásnyomok vannak rajtuk.
 • A visszaküldött termékek a szállítás során megsérültek. A szállítás során visszaküldött termékek integritásának garantálása kizárólag az ügyfelet érinti.
 • A Hydrosystems SRL további díjakat számíthat fel a használt, sérült, nem csomagolt termékek stb. visszaszállításáért vagy az eredeti állapotba való visszatérésért, amelynek értéke a termék kezdeti árának 0-50% -a lehet.
 • A fent említett termékek szállításának költsége a vásárló felelőssége.