Ugrás a tartalomra

Rólunk

HYDROSYSTEMS egy olyan vállalkozás, amely folyamatosan és egészségesen növekszik 15 éve, az egyik legismertebb és legmebízhatóbb vízszállító megoldások és rendszerek szolgáltatója a mezőgazdaság, a létesítmények, az ipar és medencék területén.

2019-től kezdve kibővítettük tevékenységi körünket, és ezzel egy időben elindítottunk egy összetett web helyet a gyakorlatban használt háztartási termékek hatalmas kategóriáinak terjesztésére. Így egy lépéssel közelebb kerültünk a végső fogyasztóhoz.

Ingyenes tanácsadást és tervezést kínálunk a tőlünk vásárolt rendszerek számára és egy szép csapattal büszkélkedünk, amelyik jól képzett és tapasztalt emberekből áll.

Mindig gondoskodunk ügyfeleinkről: rendelkezésükre állunk praktikus tanácsokkal, hasznos ajánlatokkal, információkkal, részletekkel és válaszokkal bármilyen kérdésre.

Hydrosystems igéret: professzionalizmus, komolyság, ügyfélszolgálat, gyorsasság, valós ár-érték arány. A társaság alapelve: Better everyday!

2004

Alapítás Petrozsényben, Hunyad megyében, mint olyan cég, amely mezőgazdasági és ipari tömlőket árusít.

2005-2013

A MEGA GROUP részévé válik, amely 12 országban működik. Hydrosystems Románia mezőgazdasági, létesítményi, ipari és uszodák egyik legismertebb beszállítójává válik. 2010-ben Bukarestben is raktárt nyitott.

2014

Elválik a nemzetközi társulattól, és teljes román tőkével rendelkező vállalkozássá alakul. Megnyit egy munkapontot Temesváron. Kiterjed egy új raktárral Bukarestben is.

2015

Konszolidálja pozícióját a helyi piacon azáltal azáltal, hogy magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál.

Szerződéseket ír alá a Nyugat Európai piac termelőivel. Befektet korszerű számítógépes rendszerekbe az összes pénzügyi és logisztikai műveletek központosítása és automatizálása érdekében.

Átszervezi a Petrozsényi és Bukaresti raktárakat.

2016

Saját márkákba fektet be: AquaFix, SimpleFit, Danken, Gorjan
Befektet új bemutató koncepcióba a Dedeman hálózatnak.
Megalkotja saját értékesítési platformját.
Felbérel tanácsadókat öntözőrendszerek létrehozására, hogy ingyenes tanácsadást biztosítson az ügyfeleknek.
Saját "do it yourself" videókat készit.

2018

Folyamatosan terjeszkedik az online piacon, ahol egyre több olyan ügyfelet szerez akik részesülnek különböző rendszerek teljes tervezési és kivitelezési szolgáltatásaiból.

2019 Sikeresen elindítja a www.aicuce.ro weboldalt, ahol a legfontosabb az hogy konkrét megoldásokat kínáljon minden háztartási problémára: öntözőrendszerek, napenergia, szezonális dekorációk, kertészeti kiegészítők.