Ugrás a tartalomra
fürdőszoba, léggömb, élvezze, pezsgőfürdő, jakuzzi, masszázs, ész, mini medence, medence, pihenjen, pihenés, gyógyfürdő, ülőhely, fürdőkád, zen

A pezsgőfürdős mini medence előnyei

Hogyne lehetne szeretni azt az érzést, amelyet egy meleg és pihentető fürdő nyújt egy hosszú és nehéz nap végén? Vagy azt, amelyet egy tökéletesen végzett masszázs kínál az izmok ellazítására? Vagy az az energia és öröm, amit a napsütésben, a medencében, a szeretteiddel töltött idő kínál? De mi van, ha mindezt együtt megkaphatod? A pezsgőfürdők a válasz erre a kérdésre! Az egészségre, a közérzetre és a hangulatra gyakorolt ​​többszörös előnyök révén használatuk javítja az életminősége.

 A pezsgőfürdős mini medencék egészségügyi előnyei

A forró víz gyógyító tulajdonságait testünkre már az ókorban ismerték. A dolgok nem változtak, csak javultak, így a hidroterápiát a lehető legkülönbözőbb módon kezdték használni és hasznosítani. A pezsgőfürdőt vagy a medencét már nem tekintik luxusnak vagy csak relaxációs módszernek, hanem értékelik, sőt ajánlják az izomfájdalmak enyhítésére és csökkentésére, valamint az új betegségek megelőzésére. Íme néhány a rendszeres hidromasszázs terápia pozitív egészségügyi hatásai közül:

 • Az izomfájdalom ellazítása - napközbeni tevékenységeink jellegétől függetlenül gyakran, annak végén az izmok a fáradtság jeleit küldik nekünk. Néha nyilvánvaló, néha alig észrevehető. Erős fúvókák a pezsgőfürdőben aktívan segítenek csökkenteni az izomfeszültséget és a lázat, ellazítani az ízületeket és csillapítani a krónikus fájdalmat. Mi más kellemes és hasznos módja annak, hogy megköszönje az izmok minden támogatását, és felkészítse őket egy új napra?
 • Az egészség, amely közvetlenül a szívhez megy - a vízbe merítés a nyakig kényszeríti a szív- és érrendszert, hogy több vért pumpáljon, hogy alkalmazkodjon a változáshoz, ezért a hidroterápia a lehető leggyakrabban ajánlott magas vérnyomásban vagy szívbetegségben szenvedőknek.
 • Az ízületi gyulladás és más krónikus betegségek tüneteinek enyhítése - bármennyire is fájdalmas és kellemetlen, az ízületi gyulladás megtámadja az ízületeket, ami idővel csökkenti a mobilitást. A lüktető víz hatása növeli az ízületek mobilitását és rugalmasságát, miközben csökkenti a fájdalmat.
 • A derék- és nyakfájdalom enyhítése - a helytelen testtartás, a testjelzéseinkre való figyelem hiánya, a statikus tevékenységek és az elégtelen szünet pillanatok mind időben derék- és nyakfájdalmakhoz vezetnek, amelyek kezelés nélkül krónikusak lehetnek. A hidroterápia kellemes és praktikus módja a testünk ellazításának.
 • A stressz és a méreganyagok megszüntetése - a stressz, az úgynevezett század betegsége is enyhülést talál a pezsgőfürdőben. A forró víz és a masszázsfúvókák ellazítják az izmokat és eltávolítják a méreganyagokat az izomrostokból. Ezenkívül az úszó állapot ellazulást okoz, ami lehetővé teszi az elme számára, hogy elszakadjon, és maga mögött hagyja napi rutinját és gondjait.
 • Az alvás minőségének javítása - az álmatlanság és a stressz együtt ördögi kört hoz létre, amelyet mindkét irányból kezelni kell. Ha lefekvés előtt pihentető szokást alakít ki a hidromasszázsos mini -medencében, az éjszaka folyamán mélyebb, pihentetőbb és zavartalanabb alvással jutalmaz.

fürdőszoba, léggömb, élvezze, pezsgőfürdő, jakuzzi, masszázs, ész, mini medence, medence, pihenjen, pihenés, gyógyfürdő, ülőhely, fürdőkád, zen

A pezsgőfürdős mini medence érzelmi előnyei

A fizikai jólét együtt jár az érzelmi jólléttel. És fordítva. Az egészségügyi előnyök mellett, amelyek hallgatólagosan javítják a hangulatunkat, a termelékenységünket, a kreativitásunkat és az energiaerőnket, a pezsgőfürdővel ellátott mini medence használata jótékony hatással van a másokkal való kapcsolatokra is.

 • Pihenés szeretteivel - este, a naplementét figyelve, vagy reggel napkeltekor, hétvégén, vagy a hideg őszi napok telepítésekor, bármikor elősegítheti a kényeztetést a jakuzziban, barátokkal vagy családdal . A hidromasszázsos mini-medencék 5-7 személy befogadására alkalmasak.
 • Romantikus pillanatok - egy pohár bor az egyetlen kiegészítő, amelyet ajánlunk a mini medencéhez, a többiekhez pedig biztosítunk, hogy gondoskodni fog róla, hogy egy esti pihenést és romantikát biztosítson.
 • A buli sztár eleme - akár évfordulót ünnepel, akár otthoni rendezvényt szervez, akár csak egy mozi estét a barátaival, az udvaron lévő mini pezsgőfürdő minden bizonnyal a vendégek öröme lesz. Ne felejtse el előre emlékeztetni őket, hogy vegyék el a fürdőruhát!
 • Minőségi időt ad - talán a legfontosabb, és mégis az, amire a legkevesebb időt fordítjuk. Csak te, a medence diszkrét fényével, a belőle faragott napozóágyon, fejed a párnán, és talán a beépített rádióval, a kedvenc hidromasszázs programoddal a vezérlőpultról. A lehető leggyakrabban adjon magának egy pihentető fürdőt, és pezsgőfürdővel kényeztesse elméjét és testét!

fürdőszoba, léggömb, élvezze, pezsgőfürdő, jakuzzi, masszázs, ész, mini medence, medence, pihenjen, pihenés, gyógyfürdő, ülőhely, fürdőkád, zen

A pezsgőfürdős mini medence otthoni telepítésének és használatának előnyei

A könnyen felszerelhető és barátságos a rendelkezésére álló hely mellett, a mini pezsgőfürdő hosszú távú befektetés az élet minőségébe és egészségébe.

 • Mérete és kialakítása lehetővé teszi kis terekben, teraszon vagy a ház mögötti kertben való elhelyezését;
 • A barna polimer külső tökéletesen illeszkedik a természet sarkába, az anyaga vízálló és fagyvédelmet nyújt;
 • Órákat tölthet benne anélkül, hogy észrevenné az idő múlását, köszönhetően a nagy teljesítményű melegvíz-fűtési és -karbantartó rendszernek;
 • Könnyen és gyorsan telepíthető, de légy óvatos, mi készen állunk az üzembe helyezésére!

Az egyszerű dolgok azok, amelyek a legtöbb haszonnal járnak számunkra. Semmi sem igazabb abban az esetben, ha a hidromasszázs hatással van az életünkre. A víz hője kitágítja az ereket és fokozza a véráramlást, míg a felhajtóerő csökkenti az izmokra és ízületekre nehezedő nyomást, a masszázs pedig ellazítja és gyógyítja őket. Víz, levegő és hő. Három egyszerű dolog az egészségesebb és boldogabb életmódhoz. Naponta kéznél tarthatja őket otthonában. Készséggel állunk rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van a mini medence telepítésével, karbantartásával vagy otthona szerkezetével való összehangolásával kapcsolatban.

Előző cikk Az eper ültetése ősszel
Következő cikk Őszi növények. Minden, amit az ültetésről és gondozásról tudni kell

Szólj hozzá

Az üzeneteket a megjelenésük előtt jóvá kell hagyják

* Szükséges mezők