Ugrás a tartalomra
medence

A talaj felszínére tervezett medencék - előnyök és karbantartási kiegészítők

A medence telepítése első pillantásra bonyolult és költséges műveletnek tűnhet. Valóban így is van a földbe ásott medencék esetében. A talaj felszínére tervezett medencék nem járnak ilyen nagy összetettséggel vagy ilyen magas költségekkel. Szeretnél többet tudni erről a témáról? Meghívunk téged, hogy olvass többet ebben a cikkben.

Pontosan azért, mert az „Ai cu ce” weboldalon egyszerű megoldásokra összpontosítunk, és a lehető legjobb ár-érték arányt szeretnénk kínálni neked. Egy teljes megoldást szeretnénk ajánlani, amely nem okoz túl sok gondot.

Pihentető nyár, teljes biztonságban neked és családod számára

Egy év után, amikor a társadalmi elszigeteltség volt az egyetlen módja annak, hogy csökkentsék a járvány következményeit, valószínűleg amikor a nyárra gondolunk, nem az első lehetőség a tengeren való kikapcsolódás. De talán elgondolkodhatsz medence megvásárlásán, és lehetőséget adhatsz családodnak és gyermekeidnek, hogy minden nap élvezzék az úszást a forró időben.

Egy ilyen ajándék biztosan örömet okozna a kicsiknek.

medence, szorakozas

Azokkal az egészségügyi előnyökkel kapcsolatban, amelyeket egy ilyen befektetés hozhat, képzeld csak el, milyen jó lenne reggelente egy úszás, mielőtt munkába mennél. Csak annyit kell tenned, hogy kimész a kertbe.

Hosszú távon képes leszel pénzt megtakarítani. Gondolj a strandra való utazásra fordított időre, a belépőjegyekre vagy az ételekre költött pénzre.

Milyen előnyökkel jár egy talaj felszínére tervezett medence telepítése?

Alkalmazkodó. Ha akarod, megváltoztathatod helyzetét egyik évszakról a másikra, mert könnyen összeszedhető és telepíthető. Az elásott medence végleg a kerti táj részévé válik.

Ha kis vagy közepes méretű udvarod van, akkor a föld feletti medence használata tökéletes. Számos méret áll rendelkezésedre, kiválaszthatod a megfelelő mélységet attól függően, hogy kik fogják használni, hogy ne legyenek biztonsági kérdések.

Nagyon könnyű összeszerelni és szétszerelni, ehhez nem lesz szükség különleges segítségre vagy további költségekre. Sőt, rendszeres karbantartásuk ugyanolyan egyszerű.

Föld feletti medencék - tisztítás és karbantartás

A medence lehető leghosszabb élettartamához rendszeres karbantartásra van szükség. Itt vannak a szükséges kiegészítők és azok használata:

  • Vízszűrő szivattyú: Bármely medence számára nélkülözhetetlen, bent tartja a klórtablettákat. Mit csinálnak ezek a szivattyúk valójában? Biztosítják a víz visszavezetését, ami különösen fontos folyamat a víz tisztaságának fenntartására. Erre a folyamatra akkor is szükség van, ha a vizet kémiailag is kezeljük.
  • PH / Cl tesztkészlet: Arra használják, hogy kiderítsék, szükséges-e a medence vizének kémiai kezelése. A klór a leghatékonyabb és legszélesebb körben alkalmazott módszer a víz fertőtlenítésére.
  • Medencetakaró: Ez egy viszonylag egyszerű módszer a medence vizének megvédésére a levelektől, portól, rovaroktól vagy egyéb szennyeződéstől.
  • Javítási foltok: Ezek öntapadók és vízállók, nagyon hasznosak, ha meg kell javítani a medence bélését vagy más felfújható PVC anyagot.
  • Felületi vagy mélységi háló: Rendkívül hasznos kiegészítő a medence szennyeződésének kézi tisztításához.
  • Skimmer: Szükséges a medence szennyeződéseinek (ágak, levelek) összeszedésére és a víz kémiai kezelésének csökkentésére. Nagyon könnyű tisztítani és felszerelni a föld feletti medence oldalfalára.
  • Porszívók és kiegészítők hozzájuk: Használhatod őket a medence kézi tisztításához. Számos olyan modell létezik, amelyek igényeidnek megfelelően alakíthatók. Sőt, akár keféket és szívófejeket is vásárolhatsz, amelyeket teleszkópos rudakkal vagy tömlőkkel használhatsz. A medence porszívózása olyan művelet, amelyet hetente el kell végezned.
  • Klórtabletta adagolók: Pezsgő klórtabletták szabályozott adagolására használják a medence vizében és annak hőmérsékletének mérésére. Vigyázz, hogy ez az adagoló ne ragadjon le egy helyen a medencében, a hatékony kezelés érdekében.
medence, szorakozas

Tartozékok az egyszerű használat és a szórakozás érdekében

A medence tisztításának és rendszeres karbantartásának eljárásain túl, nem szabad elfelejteni fő célját: a nyári napjaink szórakoztatóbbá és boldogabbá tételét. Tehát pontosan ehhez a célhoz készítettünk kiegészítőket is:

  • Röplabda vagy kosárlabda készlet: Gyermekei imádni fogják ezeket a készleteket, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a medencében töltött pillanatokat! Barátaikkal együtt kihasználhatják a forró napokat, hogy kosárlabdázhassanak vagy röplabdázhassanak a medencében, és senki sem fogja érezni a forró nyári napok kimerültségét.
  • Kültéri napenergia fogyasztó zuhany: Napelemes kiegészítő, egy frissítő zuhany a medence mellett. Kinek van még szüksége strandra, ha minden megvan a saját kertedben?
  • Lábtisztító tál: Ez a tartozék nagyon hasznos annak érdekében, hogy ne lépjünk homokos lábbal medencébe.   

Tehát most megvan minden, ami a szórakoztató és gondtalan nyárhoz szükséges. Családod teljesen biztonságban lesz, ha a saját kertedben használod a medencét. Meghívhatod barátaid is, hogy élvezzék a strandolást. 

Ha kérdésed van az medencék telepítésével vagy karbantartásával kapcsolatban, kérünk, fordulj hozzánk, és szívesen segítünk neked.

Előző cikk Készítsd fel kerted egy színes nyárra! Tippek és tereprendezési ötletek minden kerttípushoz.
Következő cikk Mire kell figyelni a tavaszi gyepápolás alkalmával?

Szólj hozzá

Az üzeneteket a megjelenésük előtt jóvá kell hagyják

* Szükséges mezők