Ugrás a tartalomra
"Ai cu ce" - a webáruház, ahol teljes megoldásokat találsz otthonodak és kertednek, mezőgazdaságnak, szabadidőre és nem csak

"Ai cu ce" - a webáruház, ahol teljes megoldásokat találsz otthonodak és kertednek, mezőgazdaságnak, szabadidőre és nem csak


"Ai cu ce" egy olyan márka, amely a mezőgazdaság iránti szenvedélyből és a helyi gazdák vállalkozói szellemének megbecsüléséből jött létre.

Számunkra, ügyfeleink a legfontosabbak. Szeretnénk, ha hozzáférnél a legjobb és leggyorsabb megoldáshoz kertednek: egy teljes rendszerhez, amelyet gyorsan szállítanak és ingyenesen terveznek. Így összpontosíthatsz más szempontokra, amelyek fontosabbak vállalkozásodnak, jövedelmezőség szempontjából.

Ki is vagyunk mi?

Az "Ai cu ce" több mint 50 fős csapata, nem csak egy terméket, hanem egy teljes körű, minőségi szolgáltatást szeretne kínálni neked.

Itt megtalálod a háztartásban és kertészetben használt, szabadidős és mezőgazdasági termékeket, versenyképes áron. Mindenre gondoltunk, amire szükséged lehet egy teljes rendszer működéséhez. Így nem kell több üzletben keresned a termékeket. Időt és erőforrásokat fektetsz ebbe a folyamatba és végül rájössz, hogy esetleg elfelejtettél valamit, vagy a telepített rendszer nem működik megfelelően.

Mindezt könnyen elkerülhetnéd, ha teljes megoldást vásárolsz az "Ai cu ce" online webáruházból. Minden felhasznált termék a legmagasabb minőségű, legalább 2 év jótállással rendelkezik és a tervezés ingyenes. Ráadásul nincs minimális rendelés ezen kiegészítő szolgáltatások igénybevételéhez.

Mezőgazdasàg

Tudjuk, hogy ügyfeleink ideje fontos. Jobban kihasználható a növények gondozására vagy a saját kertjükben való tevékenykedésre.

Mit találsz weboldalunkon? 

A víz az élet fenntartásának legfontosabb eleme. A mezőgazdaságban, az öntözőrendszerek használata különbséget tehet a termékeny és a eredménytelen év között, amelyben a növények szárazságtól szenvedtek. A terményének jövedelmezőségével és egészséges fejlődésével foglalkoztatott gazda nem engedi, hogy a változó éghajlat döntsön helyette. Gyorsan meg fogja előzni ezeket a lehetséges helyzeteket. Modern, innovatív öntözőrendszereket fog használni, amelyek lehetővé teszik a betakarítás eredményeinek elérését az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Weboldalunkon a  "Mezőgazdaság" és "Öntözőrendszerek" részeiben teljes öntözőrendszereket találsz minden növénytípushoz. Tökéletesen tervezve kisebb vagy nagyobb területekre, foliasátraknak, gyümölcsösöknek, zöldségeknek vagy dísznövényeknek egyaránt.

Hogyha házban élsz és szereted a kertészkedést, azt akarod, hogy növényeid mindig szépek legyenek. Vagy talán üvegházat építettél a kertedbe, és zöldségeket szeretnél termeszteni magadnak és családodnak. Helyzettől függetlenül nagyon kellemes meglepetésben lesz részed, amikor meglátod, mennyire segítenek neked a "Házi és kerti kiegészítők" kategóriájában található termékeink.

Teljes öntözőrendszereket vásárolhatsz zöldterületekhez, virágokhoz, gyepekhez vagy üvegházakhoz. Nem kell aggódnod, amikor otthonról nyaralni indulsz családoddal. Képes leszel mindent úgy beprogramozni, hogy kerted ne érezze hiányod, amíg vissza nem térsz. Ebben a részben vásárolhatsz barkácsolási rendszereket, kártevőirtó megoldásokat, vízszűrő és fűtési megoldásokat a háztartáshoz.

Gyep ötözőrendszerek automatizálás

A "Medencék" kategóriába komplett rendszereket és kiegészítőket is beépítettünk. Amikor eljön a nyár, és a kinti hőmérséklet elviselhetetlenné válik, nincs kellemesebb, mint a pihenés és nyugalom oázisát élvezni a saját medencében való fürdés mellett. Akár telepíteni szeretnéd az udvarra, otthon, esetleg panziód van, és a nyár folyamán egyedülálló szórakozási lehetőséget kínálsz vendégeidnek, a mini medencék mindenképpen felejthetetlen élményt nyújtanak.

Ha aggódsz otthonod energiahatékonysága miatt, és elgondolkodoztál a fotovoltaikus panelek rendszer telepítésén, akkor megkérünk, hogy tanulmányozd a "Fűtési rendszerek" kategóriát. Zöld energiával látod el a háztartást, és hosszú távon pénzt takarítasz meg egy ilyen megoldás segítségével.

Milyen előnyöket élvezhetsz, ha úgy döntsz, hogy tőlünk vásárolsz? 

Mi az előny abban az esetben, ha úgy döntsz, hogy teljes rendszert vásárolsz az "Ai cu ce" online áruházból? Először is legfeljebb 7 napba telik, amíg megkapod a csomagot. Az időmegtakarítás mellett jobb árat kell fizetned, mintha minden egyes darabot külön vásároltál volna meg. Sőt, ha meggondolod magad és vissza akarod küldeni a megvásárolt termékeket, 14 nap áll rendelkezésedre.

Könnyű gondozni a kertet, vagy figyelni a vállalkozásodra, amikor "Van Mivel" a gondokat gyorsan megoldani. Pontosan ez a küldetésünk: biztosítani a legjobb megoldásokat a problémáidra, és ne csak egy közönséges terméket. Ezért azt javasoljuk, hogy minden alkalommal vedd fel velünk a kapcsolatot, ha kérdéseid vannak a webhelyen található megoldásokkal kapcsolatban, vagy ha további részleteket szeretnél megtudni azok működéséről.

Meghívunk, hogy kövess minket közösségi média csatornáinkon (Facebook, Instagram és YouTube) és a blogon, hogy naprakész légy a legfrissebb hírekkel, és jobban megértsd, hogyan működnek az oldalon található rendszerek.

Előző cikk Tanácsok tavaszi zöldségtermesztéshez

Szólj hozzá

Az üzeneteket a megjelenésük előtt jóvá kell hagyják

* Szükséges mezők